Lichaamsverzorging

LICHAAMSVERZORGING

Instituut Roose te Oostkamp werkt met de zeer gekende en succesvolle Franse producten van Thalgo. De natuurlijke kracht van de natuur, zee en zeealgen, vormen de basis van deze producten.
Al meer dan 40 jaar richt Thalgo haar onderzoek op de toepassingen van ingrediënten uit de zee. Thalgo verwerkt zeealgen in haar producten waardoor de vitaminen, mineralen zouten, proteïne en sporenelementen aanwezig zijn. Algen hebben een ontgiftende werking zodat afvoer van gifstoffen en afvalstoffen bevorderd worden. De producten van Thalgo zijn naast de behandelingen ook te verkrijgen in ons Instituut.

Prijslijst

Peeling van het lichaam
€90
Volledige lichaamspeeling waarbij de dode huidcellen geëlimineerd worden en de huid zijdezacht aanvoelt. Geniet achteraf van een zalige douche met onze Thalgo producten.
Rugmassage (30min)
€35
Rugverzorging
€75
zuiverende ontspannende rugverzorging (60min)
Prelude sea treatment (75min)
€95
Behandeling voor een goede voorbereiding tegen de zon , beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon , dieper bruinen
Chrono draining treatment (45min)
€70
Behandeling voor elke persoon die een ontgiftende zuivering,verlichting van de benen wensen
Marine care met 3 algen (60min)
€85
Het lichaam wordt gezuiverd , geremineraliseerd. De huid voelt achteraf zijdezacht aan van de klei en algen, geniet achteraf van een zalige douche . Toptip: maak er een vijfweekse kuur van! Voor liefhebbers van thalassotherapie
Boek nu online jouw afspraak >>>