Dr. med. Christine Shrammek gelaatsverzorgingen

Derma Cosmetics

Schoonheidssalon Instituut Roose te Oostkamp werkt alleen maar met de beste producten. Dr. Schrammek staat een stap hoger in de traditionele cosmeticawereld en bestaat reeds 50 jaar. Producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn medisch georiënteerd. Ten slotte is Dr. Schrammek uw oplossing tegen huidverstoringen.

 

Alle behandelingen zijn zowel voor vrouwen als voor mannen.
Bij alle verzorgingen van dr. schrammek is er een gratis handmassage.

Prijslijst

Eye lifting treatment (±30')
€60
Oogverzorging met schitterende resultaten,die vermoeidheid bestrijdt.
Flash verzorging jeugd (±45)
€60/€80
Grondige reiniging van het gelaat met zwarte puntjes (-18j)
Men Care treatment (+60)
€90
Gelaatsverzorging voor mannen , grondige reiniging van het gelaat
Basisverzorging (±75')
€90
Verstevigende, opspannende + hydraterende behandeling
Mela wave treatment (±90')
€110
Bij hyperpigmentatie. In kuurvorm aan te raden.
Clear balance treatment (±75')
€95
Zuiverende behandeling, acné ontstekingen, verwijdert dode huidcellen, comedonen (zwarte puntjes) en hydrateert de huid. TIP; kuur van 5 keer aan te raden
Rosea soft treatment (±75')
€95
Gevoelige huid, behandeling tegen roodheid, couperose, rosacea,... ideaal in kuurvorm
Skin in balance (±75')
€85
Behandeling voor chemopatiënten die medische therapieën ondergaan. Verzwakte huid, ruw, dof en geïrriteerd. Skin in balance verzorging zorgt ervoor dat de barrière functie van de huid terug versterkt en dat de gestresseerde huid terug verzorgd en hersteld wordt.
Anti pollution treatment (±75')
€95
Voor de Sterk gestresseerde huid , vale, vermoeide huid. Detox treatment.
Vit C treatment (±90)
€110
Verzorging voor veeleisende, vale, grove poriën, vermoeide huidtypes. Grondige reiniging van het gelaat: microdermabrasie (dieptepeeling), aangepast serum en ontspannend vit. c masker.
Dermaplaning,
€110
Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen, donshaartjes en het vuil van de huid wordt verwijderd door gebruik van een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Het mesje wordt gebruikt om over de huid te schrapen. Hierdoor zal de huid een mooie glow krijgen en zult u een gezonde en frisse uitstraling ervaren. De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Haartjes zullen na de behandeling niet anders of sneller terug groeien.

Skin in balance (±75') €80

Behandeling voor chemopatiënten die medische therapieën ondergaan. Verzwakte huid, ruw, dof en geïrriteerd. Skin in balance verzorging zorgt ervoor dat de barrière functie van de huid terug versterkt en dat de gestresseerde huid terug verzorgd en hersteld wordt.

Green Peel

De Green Peel kruidenpeeling (kuur) is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid terug op punt te zetten. De GREEN PEEL® herbal peeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden.

 

Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden.Een bijzonder voordeel van deze methode bestaat erin dat de behandelingsresultaten en huidverjonging snel zichtbaar zijn.

 

Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd.

 

De GREEN PEEL® herbal peeling is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.

 

De GREEN PEEL® herbal peeling is een zeer belangrijke behandeling, die door bijkomende methodes zoals de manuele lymfedrainage, voorbereidende cosmetica, zinvolle thuisverzorging, voeding en dokterstherapie of advisering ondersteund wordt.

Prijslijst

Green Peel Fresh Up:
€100
(Zachte Green Peel behandeling voor pre-aging effect, bij elasticiteitsverlies, voor een frisse uitstraling, vitaliseert de cellen). Ideaal in kuurvorm: 4 behandelingen gespreid over 1 maand.
Green Peel Energy, inclusief 1 doos ampullen:
€140
Geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering. Uiterst doeltreffend bij beschadigde huid,litekens,striemen en hyperpigmentatie. Ideaal in kuurvorm 4x
Green peel energy vitc (+1doos vit c amp.)
€190
Pittige peelingkuur voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces.
Green Peel Classic, inclusief 1 nabehandeling en 1 doos ampullen:
€265