Zeitschild

Zeitschild Skincare, huidverzorging van de nieuwste generatie

Innovatieve huidverzorging geherdefinieerd dankzij emulgatorvrije crèmes.

Op zoek naar een kwalitatief huidverzorgingsproduct ook voor de meest gevoelige huid? Zeitschild is het antwoord. Zeitschild herdefinieert de huidverzorging door het nabootsen van de gezonde huidlipidenstructuur. Door identiek aan de huid te zijn, zal de natuurlijke barrièrefunctie van zelfs de meest gevoelige huid volledig versterken, herstellen én regenereren.

De Zeitschild producten zijn geschikt voor zowel preventieve toepassingen in de anti-aging Skin Aesthetics lijn als voor therapeutische toepassingen in de Derma Systems lijn. Alle huidverzorgingsproducten zijn vrij van emulgatoren, bewaarmiddelen, parfum, cortisone, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, paraffine.

Zeitschild wordt aangeraden door dermatologen, esthetische artsen, plastische chirurgen, huisartsen, bedrijfsartsen en anti-verouderingsspecialisten.

   PLANTAARDIGE EN NATUURLIJKE ELEMENTEN

Bij de ontwikkeling van O.L.T.® werden elementen uit de plantaardige gewassen (cuticulaire groei) en uit lichaamseigen stoffen (membraanlipiden) gecombineerd. Het reproduceren van gezonde huidstructuren brengt een verstoorde barrièrestructuur terug in balans.

De op Ortho Lamellaire Technologie O.L.T.® gebaseerde Zeitschild producten vormen een ideale basis voor de verzorging van de gevoelige, beschadigde huid

Onze toepassingsgebieden:

Gevoelige huid
Huidverzorging bij eczeem van kinderen en volwassenen
Rosacea – roodheid
Pruritus (jeuk)
Psoriasis – schilferproblemen
Zonneallergie – Dermatitis solaris – PLE
Littekenverzorging
Babyverzorging, luieruitslag
Ouderdom Dermatitis
Doorligwonden
Huidverzorging bij diabetes
Ondersteunende verzorgingstherapie

Voor meer info of thuislevering?

Gelieve via roose.emelie@gmail.com contact op te nemen.